Rebel
Blijf op de hoogte en volg Maxime
14 September 2012 | Verenigde Staten, Leander
Terwijl Sherri door raasde over de kleuren blauw, rood en gangs in Amerika en dat als ze "picky" willen zijn, ze daar maar is over na moesten gaan denken bedacht ik me dat ik maar beter kon gaan shoppen. Het feit dat ik in de les moest zitten met een enorm blauw stinkend shirt had me zeker laten schrikken. Tijdens het avond eten werd ik al lekker gespest met "Rebel" en dat soort zaken. En echt volkomen onterecht. Er lopen meiden opschool met shirts als jurkjes, die amper wat dragen, maar "' The Dutch-one" jaja, daar word extra goed naar gekeken. Holland... Amsterdam, weed en dat soort dingen houd ze wel op scherp. Maar ik zal deze fout niet nog een keer maken, ik ben altijd een goede studente geweest, en nu weet ik waar ik op moet passen. Zou je denken. Waren het niet dat ik vandaag 5 minuten telaat mijn klas gevonden had ( echt de school is enorm en volgens mij verschuiven ze steeds de lokalen stiekem) "I am going to put you as Absent Max, you have to be in time" zegt de geschiedenis leeraar doodleuk terwijl en een paar jongens ( ook te laat dus) achter me het lokaal in shokken. "You have to be kidding me sir!" Zeg ik tegen de man, en terwijl zijn blik me verteld dat hij dat absoluut niet doet, snel ik naar mijn plekje en mompel " 'M Sorry!"
Eemaal thuis, aan de eetafel hoor ik Sherri zeggen :"Max! what have you done?" En ze speelt een computer stem af die verteld dat Maxine de bruien ( echt m'n naam is zo moeilijk) niet aanwezig was in het laaste les uur. Een reeks Nederlandse en volkomen onvrijwillige vloeken stromen mijn mond uit terwijl Ina en Sherri me weer lachend voor "Rebel" Uitmaken. Er is een echte wed in Texas, dat je niet meer dan 4 keer telaat mag komen voor het zelfde vak.... en dit is pas de 3e week school. I may end up in prison here!
Ik ga vanaf nu een half uur te vroeg en in een skipak naar school. In de hoop het te overleven zonder leerplicht op m'n dak te hebben.w
Wish me luck!
Hoogte punten deze week
Het regende vandaag eindelijk! De vochtigheid in de lucht was niet te harden s'ochtends. Ik ademde meer water in dan ik ooit gedronken heb. En toen ik op school aankwam, leek het net alsof ik gedouched had maar me was vergeten aftedrogen.
En de regen... Als ik zeg regen, bedoel ik echte dikke druppels regen die wel zelfs in Nederland niet hebben. Op de radio werd opgeroepen je kinderen op te halen en altjeblieft te melden dat je kind veilig is thuis gekomen ( de school is wel erg zorgzaam voor de kindertjes)
de straten liepen over en ik ben bang dat ik mijn football kaartje tevroeg gekocht heb...Game is flushing away!
Morgen naar Starbucks met nieuwe vriendinnetjes ( JAJA! meisjes vrienden)
En zaterdag naar een duits meisje waar Ina mee naar Houston gevlogen is ( ze heeft een zwembad in dr tuin gehehe)
En zondag alle nodigen spullen binnen halen en huiswerk time...
Heb m'n schoolring besteld! over 6 weken is die binnen, voor 78 euro de goedkoopste ooit ( een "vriend" van mij heeft er een van 500 dollar! Amerikanen zijn gek)
Dat was het wel zo'n beetje, heb me opgegeven voor de toneelclub. We doen de musical Grease! super leuk natuurlijk
I will keep y"all up to date!
Lots of Love from rainy Texas
14 September 2012 - 09:13
Nancy:
Nou, ja zeg! Zit met verbazing het eerste stukje te lezen. Die sporen echt niet, hoor. Heb je dat jurkje met die rits ook bij je? Kun je vragen of ze dat we binnen de dress code vinden vallen, haha. Laat je niet kisten hoor, meid!
Leuk dat je bij de toneelclub gaat, musical Grease is echt vet! -
14 September 2012 - 16:13
Ramona:
Oeps I did't again, te laat komen is ook een vak hoor max, hihi.
En je hebt zoveel leuke kleren, zou misschien eerst aan Sherri vragen wat wel en wat niet kan/mag. Puhh, kunnen ze je daar tenminste niet meer op vangen. Super leuk dat je bij de toneelclub gaat, kijk of ze de uitvoering op kunnen nemen op video, ben benieuwd. Keep up the good work girl.
Love you xxxxxx -
14 September 2012 - 22:37
Claire:
Hi Maxine,
Kan je geen eigen, leuke kledinglijn verzinnen? Amerikanen nemen met hun grote mond wel mooi alles van Nederlanders over he. Verzin iets geks zal ik zeggen kijken waar het op uitloopt hahaha. SUCCES.
Nee zonder gekheid, wel vaag hoor.
Grease is leuk! veel plezier! en geniet van je weekend, doen wij het ook vanuit regenachtig Gouderak.
X -
15 September 2012 - 15:02
Papa En Mama:
Rare lui die Amerikanen, maar een beetje rebels vindt ik wel leuk.
(rebels will be remembered longer).
Wat leuk dat je meedoet met grease. Maar niet te goed worden hoor straks wordt je nog ontdekt en dan kom je helemaal niet meer thuis.
Dikke knuffel,
Papa en Mama -
16 September 2012 - 18:50
Trisha:
oooh wel uitkijken hea max met dat te laat komen en kleding dragen, haha.
En hopelijk krijg je de hoofdrol, echt iets voor jou !
xxxxxxx. missyou -
16 September 2012 - 19:27
16 September 2012 - 19:28
16 September 2012 - 19:53
16 September 2012 - 19:55
21 September 2012 - 14:23
Doniekkie:
Mocht je óóit nog een keer terug komen, kun je bij de toneelclub bij mij! Leuk!!